Atıf Formatları
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. A. AYDEMİR And B. ÇITAK, "Balıkları Hazırlama Teknikleri," In Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) , Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları, 2024, pp.183-201.

AYDEMİR, D. A. And ÇITAK, B. Balıkları Hazırlama Teknikleri. 2024. In Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) , Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, 183-201.

AYDEMİR, D. A., & ÇITAK, B., (2024). Balıkları Hazırlama Teknikleri. Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) (pp.183-201), Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları.

AYDEMİR, DURMUŞ, And BURAK ÇITAK. "Balıkları Hazırlama Teknikleri." In Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) , 183-201. Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları, 2024

AYDEMİR, DURMUŞ A. And ÇITAK, BURAK. "Balıkları Hazırlama Teknikleri." Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) , Paradigma Akademi Yayınları, 2024, pp.183-201.

AYDEMİR, D. A. And ÇITAK, B. (2024) "Balıkları Hazırlama Teknikleri", Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar) . Çanakkale: Paradigma Akademi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={DURMUŞ ALİ AYDEMİR And author ={BURAK ÇITAK}, chaptertitle={Balıkları Hazırlama Teknikleri}, booktitle={ Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar)}, publisher={Paradigma Akademi Yayınları}, city={Çanakkale},year={2024} }