Atıf Formatları
Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. N. Albayrak And M. Sandıkcı, "Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi," Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1, pp.34-52, 2024

Albayrak, A. N. And Sandıkcı, M. 2024. Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi. Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1 , 34-52.

Albayrak, A. N., & Sandıkcı, M., (2024). Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi. Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1, 34-52.

Albayrak, AYBİKE, And Mustafa Sandıkcı. "Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi," Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1, 34-52, 2024

Albayrak, AYBİKE N. And Sandıkcı, Mustafa. "Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi." Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1, pp.34-52, 2024

Albayrak, A. N. And Sandıkcı, M. (2024) . "Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi." Turist Rehberliği Dergisi (TURED) , vol.7, no.1, pp.34-52.

@article{article, author={AYBİKE NUR ALBAYRAK And author={Mustafa Sandıkcı}, title={Turizm Rehberliği Bölümlerinin Müfredatlarında Yer Alan Gastronomi ile İlgili Derslerin İncelenmesi}, journal={Turist Rehberliği Dergisi (TURED)}, year=2024, pages={34-52} }