Ç. Muştu Et Al. , "Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide," IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.106, 2020
Muştu, Ç. Et Al. 2020. Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide. IV. Et Ürünleri Çalıştayı , (Aydın, Turkey), 106.
Muştu, Ç., Bostan, K., & Deniz, E., (2020). Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide . IV. Et Ürünleri Çalıştayı (pp.106). Aydın, Turkey
Muştu, ÇİĞDEM, Kamil Bostan, And Ebru Deniz. "Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide," IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Turkey, 2020
Muştu, ÇİĞDEM M. Et Al. "Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, pp.106, 2020
Muştu, Ç. Bostan, K. And Deniz, E. (2020) . "Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide." IV. Et Ürünleri Çalıştayı , Aydın, Turkey, p.106.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN Et Al. }, title={Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide}, congress name={IV. Et Ürünleri Çalıştayı}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2020}, pages={106} }