C. KARAKUZU Et Al. , "Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.51-66, 2003
KARAKUZU, C. Et Al. 2003. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2 , 51-66.
KARAKUZU, C., ÖZTÜRK, S., YAKUT, M., & Türker, M., (2003). Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2, 51-66.
KARAKUZU, CİHAN Et Al. "Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi," Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2, 51-66, 2003
KARAKUZU, CİHAN Et Al. "Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.51-66, 2003
KARAKUZU, C. Et Al. (2003) . "Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi." Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.51-66.
@article{article, author={CİHAN KARAKUZU Et Al. }, title={Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermantasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyokütle Kestirimi}, journal={Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi}, year=2003, pages={51-66} }