Atıf Formatları
BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA, "BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI," 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY , İzmir, Turkey, 2021

DEMİRKAYA, A. K. 2021. BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI. 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY , (İzmir, Turkey).

DEMİRKAYA, A. K., (2021). BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI . 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Turkey

DEMİRKAYA, ALPER. "BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI," 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Turkey, 2021

DEMİRKAYA, ALPER K. . "BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI." 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY , İzmir, Turkey, 2021

DEMİRKAYA, A. K. (2021) . "BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI." 3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY , İzmir, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA}, title={BİLECİK’TE TÜKETİME SUNULAN ÇEŞİTLİ KONSERVELERİN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI}, congress name={3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2021}}