Atıf Formatları
Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. K. DEMİRKAYA And N. G. ŞAHİN, "Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1, pp.73-79, 2021

DEMİRKAYA, A. K. And ŞAHİN, N. G. 2021. Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1 , 73-79.

DEMİRKAYA, A. K., & ŞAHİN, N. G., (2021). Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese. Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1, 73-79.

DEMİRKAYA, ALPER, And Nurşah GÜLÖKSÜZ ŞAHİN. "Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese," Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1, 73-79, 2021

DEMİRKAYA, ALPER K. And ŞAHİN, Nurşah G. . "Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1, pp.73-79, 2021

DEMİRKAYA, A. K. And ŞAHİN, N. G. (2021) . "Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese." Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.16, no.1, pp.73-79.

@article{article, author={ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA And author={Nurşah GÜLÖKSÜZ ŞAHİN}, title={Lipid Peroxidation Risk in White and Kashar Cheese}, journal={Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={73-79} }