Atıf Formatları
Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. KARAKUZU And M. Türker, "Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi," V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri , Ankara, Turkey, 2002

KARAKUZU, C. And Türker, M. 2002. Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi. V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri , (Ankara, Turkey).

KARAKUZU, C., & Türker, M., (2002). Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi . V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri, Ankara, Turkey

KARAKUZU, CİHAN, And Mustafa Türker. "Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi," V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri, Ankara, Turkey, 2002

KARAKUZU, CİHAN And Türker, Mustafa. "Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi." V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri , Ankara, Turkey, 2002

KARAKUZU, C. And Türker, M. (2002) . "Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi." V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CİHAN KARAKUZU And author={Mustafa Türker}, title={Yapay Sinir Ağı ile Endüstriyel Ekmek Mayası FermantasyonundaBiyokütlenin Öngörülmesi}, congress name={V. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi Bildiri}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2002}}