Ç. AÇIKGÖZ Et Al. , "Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5, pp.766-774, 2016
AÇIKGÖZ, Ç. Et Al. 2016. Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5 , 766-774.
AÇIKGÖZ, Ç., AKPINAR BORAZAN, A., GÖKDAİ, D., & ANDOĞLU, E. M., (2016). Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour. Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5, 766-774.
AÇIKGÖZ, ÇAĞLAYAN Et Al. "Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour," Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5, 766-774, 2016
AÇIKGÖZ, ÇAĞLAYAN Et Al. "Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5, pp.766-774, 2016
AÇIKGÖZ, Ç. Et Al. (2016) . "Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour." Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik , vol.17, no.5, pp.766-774.
@article{article, author={ÇAĞLAYAN AÇIKGÖZ Et Al. }, title={Chemical Composition of Turkish Okra Seeds Hibiscusesculenta L and The Total Phenolic Contents of Okra Seeds Flour}, journal={Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi :A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik}, year=2016, pages={766-774} }