Atıf Formatları
MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. PEHLİVAN, "MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI," PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7, pp.912-918, 2017

PEHLİVAN, E. 2017. MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI. PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7 , 912-918.

PEHLİVAN, E., (2017). MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI. PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7, 912-918.

PEHLİVAN, EYLEM. "MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI," PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7, 912-918, 2017

PEHLİVAN, EYLEM. "MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI." PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7, pp.912-918, 2017

PEHLİVAN, E. (2017) . "MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI." PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI , vol.23, no.7, pp.912-918.

@article{article, author={EYLEM PEHLİVAN}, title={MEYVE SUYU ENDÜSTRİSİ KATI ATIĞINDAN ÜRETİLEN AKTİF KARBONUN SULU ÇÖZELTİLERDEN REAKTİF KIRMIZI (PROCİON RED MX-5B) ADSORPSİYONU İÇİN KULLANIMI}, journal={PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI}, year=2017, pages={912-918} }