Atıf Formatları
Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. AYDIN Et Al. , "Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.45-51, 2005

AYDIN, N. Et Al. 2005. Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2 , 45-51.

AYDIN, N., MUT, Z., Hasan Orhan, B., & Özcan, H., (2005). Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, 45-51.

AYDIN, NEVZAT Et Al. "Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, 45-51, 2005

AYDIN, NEVZAT Et Al. "Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.45-51, 2005

AYDIN, N. Et Al. (2005) . "Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.45-51.

@article{article, author={NEVZAT AYDIN Et Al. }, title={Samsun ve Amasya Koşullarında Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2005, pages={45-51} }