Atıf Formatları
Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÇITAK And M. SANDIKCI, "Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.256-270, 2020

ÇITAK, B. And SANDIKCI, M. 2020. Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2 , 256-270.

ÇITAK, B., & SANDIKCI, M., (2020). Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, 256-270.

ÇITAK, BURAK, And MUSTAFA SANDIKCI. "Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması," Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, 256-270, 2020

ÇITAK, BURAK And SANDIKCI, MUSTAFA. "Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.256-270, 2020

ÇITAK, B. And SANDIKCI, M. (2020) . "Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması." Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , vol.23, no.2, pp.256-270.

@article{article, author={BURAK ÇITAK And author={MUSTAFA SANDIKCI}, title={Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması}, journal={Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi}, year=2020, pages={256-270} }