Atıf Formatları
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ç. Muştu Ceylan, "Enzimler," In Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.163-191.

Muştu Ceylan, Ç. Enzimler. 2022. In Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 163-191.

Muştu Ceylan, Ç., (2022). Enzimler. Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları (pp.163-191), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

Muştu Ceylan, ÇİĞDEM. "Enzimler." In Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları , 163-191. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022

Muştu Ceylan, ÇİĞDEM M. . "Enzimler." Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları , Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.163-191.

Muştu Ceylan, Ç. (2022) "Enzimler", Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÇİĞDEM MUŞTU CEYLAN}, chaptertitle={Enzimler}, booktitle={ Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }