N. AYDIN Et Al. , "Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim ," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3, pp.418-432, 2021
AYDIN, N. Et Al. 2021. Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim . Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3 , 418-432.
AYDIN, N., Demir, B., GÜLEÇ, T., ŞERMET, C., Bayramoğlu, H. O., SAYASLAN, A., ... MUT, Z.(2021). Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim . Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3, 418-432.
AYDIN, NEVZAT Et Al. "Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim ," Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3, 418-432, 2021
AYDIN, NEVZAT Et Al. "Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim ." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3, pp.418-432, 2021
AYDIN, N. Et Al. (2021) . "Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim ." Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi , vol.36, no.3, pp.418-432.
@article{article, author={NEVZAT AYDIN Et Al. }, title={Ekmeklik Buğdayda Geliştirilen Rekombinant Kendilenmiş Hat Populasyonunda Kalite Özellikleri İçin Fenotipik ve Genotipik Değişim }, journal={Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={418-432} }