E. GÜLÜMSER And Z. ACAR, "Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31, pp.14-21, 2017
GÜLÜMSER, E. And ACAR, Z. 2017. Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31 , 14-21.
GÜLÜMSER, E., & ACAR, Z., (2017). Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31, 14-21.
GÜLÜMSER, ERDEM, And ZEKİ ACAR. "Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31, 14-21, 2017
GÜLÜMSER, ERDEM And ACAR, ZEKİ. "Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31, pp.14-21, 2017
GÜLÜMSER, E. And ACAR, Z. (2017) . "Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.2, no.31, pp.14-21.
@article{article, author={ERDEM GÜLÜMSER And author={ZEKİ ACAR}, title={Biçim Zamanı ve Tohum Oranlarının Macar Fiği Tahıl Karışımlarının BazıKalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2017, pages={14-21} }