Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Mısır Silajına İlave Edilen Farklı Bitkilerin Silaj Kalitesine Etkisi
-
2021 - Devam Ediyor Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - Devam Ediyor Aktaş Yoncalarında (Melilotus alba Desr.) Tanen İçeriklerinin Tespiti
-
2020 - Devam Ediyor Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - Devam Ediyor ŞERBETÇİ OTU (Humulus lupulus L.)’NUN SİLAJ OLARAK DEĞERLENDİRMESİ
-
2023 - 2024 Mürdümük (Lathyrus sativus L.) genotiplerinin kaba yem verimi, besleme değeri ve fitoterapik özelliklerinin tespiti
-
2022 - 2023 Şerbetçi Otunun (Humulus lupulus L.) Silaj Verimi ve Kalitesi
-
2022 - 2023 Şerbetçi Otunun Farklı Bitkilerle Yapılan Silajlarının Kalitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜLÜMSER E. (Yürütücü), MUT H., BAŞARAN U., ÇOPUR DOĞRUSÖZ M., SUCU E.
-
2021 - 2022 Yem Şalgamı Tahıl Karışımlarının Ot Verimi ve Kalitesinin Belirlenmesi
-
2020 - 2021 Farklı Soya Fasulyesi (Glycine max L.) Çeşitlerinde Sekonder Metabolitlerin Belirlenmesi
-
2019 - 2021 Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Bilecik Ekolojik Koşullarında Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Mısır Baklagil Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi