Öğr. Gör. OLGUN ÇIRAK


MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

AŞÇILIK


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng), Yaşam Bilimleri (Life), Temel Bilimler (Sci), Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Beslenme ve Dietetik, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Yaşam Bilimleri, Kimya

Metrikler

Yayın

2

Atıf (Scopus)

16

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

20

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

2

Eğitim Bilgileri

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Doktora

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Biyoteknoloji (Dr), Türkiye

2014 - 2017

2014 - 2017

Yüksek Lisans

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye

2006 - 2012

2006 - 2012

Lisans

Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye

2003 - 2007

2003 - 2007

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2004 - 2006

2004 - 2006

Lisans Çift Anadal

Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

Fourier transform infrared (FT-IR) spektroskopisi ile sütte tür tayini yapılması

Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Araştırma Alanları

Beslenme ve Dietetik

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Yaşam Bilimleri

Kimya

Akademik Unvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Osmaneli Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler

2021 - 2022

2021 - 2022

Program Koordinatörü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Osmaneli Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Toplu Yemek Hizmetleri

Tüketici Davranışı

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

Gıda Muhafaza Teknikleri

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2016

2016

Fourier Transform Infrared (FT-IR) Spektroskoposi ile Sütte Tür Tayini

DURAK M. Z., ÇIRAK O.

Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.509, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 16

h-indeksi (SCOPUS): 1