Erken Tunç Çağında Şarap ve Zeytinyağının Rotası ve Tüketimi: Eskişehir-Küllüoba'daki Organik Kalıntı Analizleri Üzerinden Yeni Bir Perspektif / The Route and Consumption of Wine and Olive Oil in the Early Bronze Age: A New Perspective Through Organic Residue Analysis From Eskişehir-Küllüoba


Creative Commons License

Türkteki M., Tarhan İ., Massa M., Tuna Y., Türkteki S.

ESKİ ÇAĞ’DA EGE VE AKDENİZ'DE ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ Kırsal Yerleşimler, Kentsel Merkezler ve Ticaret /OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN THE AEGEAN AND MEDITERRANEAN IN ANTIQUITY Rural Settlements, Urban Centers and Trade, Muğla, Turkey, 24 November 2022, pp.43-55, (Full Text)

  • Publication Type: Conference Paper / Full Text
  • City: Muğla
  • Country: Turkey
  • Page Numbers: pp.43-55
  • Bilecik Şeyh Edebali University Affiliated: Yes