Erken Tunç Çağında Şarap ve Zeytinyağının Rotası ve Tüketimi: Eskişehir-Küllüoba'daki Organik Kalıntı Analizleri Üzerinden Yeni Bir Perspektif / The Route and Consumption of Wine and Olive Oil in the Early Bronze Age: A New Perspective Through Organic Residue Analysis From Eskişehir-Küllüoba


TÜRKTEKİ M., TARHAN İ., MASSA M., TUNA Y., TÜRKTEKİ S.

ESKİ ÇAĞ’DA EGE VE AKDENİZ'DE ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ Kırsal Yerleşimler, Kentsel Merkezler ve Ticaret /OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN THE AEGEAN AND MEDITERRANEAN IN ANTIQUITY Rural Settlements, Urban Centers and Trade, Türkiye, 24 Kasım 2022

  • Yayın Türü: Bildiri / Özet Bildiri
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli: Evet