Changes in germination percentages, protein and lipid contents of primed pepper seeds during storage


Basay S., Surmeli N., Okcu G., DEMİR İ.

Acta Agriculturae Scandinavica Section B: Soil and Plant Science, cilt.56, sa.2, ss.138-142, 2006 (SCI-Expanded) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 56 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2006
  • Doi Numarası: 10.1080/09064710510029231
  • Dergi Adı: Acta Agriculturae Scandinavica Section B: Soil and Plant Science
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.138-142
  • Anahtar Kelimeler: Lipid content, Pepper, Protein, Seed priming, Storage
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli: Hayır