Akademik İdari Deneyim

Yönetimsel Görevler
  • 2021 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans YEMEK SOSYOLOJİSİ

  • Ön Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I

  • Ön Lisans GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ

  • Ön Lisans OSMANLI MUTFAĞI

  • Ön Lisans PASTA VE TATLI YAPIM TEKNİKLERİ

  • Ön Lisans GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON

  • Ön Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II

  • Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ

  • Ön Lisans GASTRONOMİ TARİHİ VE TERMİNOLOJİSİ

  • Ön Lisans SOĞUK MUTFAK

  • Ön Lisans İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

  • Lisans GASTRONOMİ VE MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ

  • Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans EKMEK YAPIMI

  • Ön Lisans MUTFAK PLANLAMA

  • Ön Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

  • Ön Lisans TEMEL MUTFAK BİLGİLERİ

  • Lisans PASTACILIK

  • Ön Lisans UNLU MAMULLER VE TATLILAR

  • Lisans HAMUR ŞEKİLLENDİRME YÖNTEMLERİ II

  • Ön Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI

  • Ön Lisans YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

  • Ön Lisans TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ II

  • Ön Lisans TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ I

  • Ön Lisans SUNUM VE SÜSLEME TEKNİKLERİ II

  • Ön Lisans GASTRONOMİYE GİRİŞ VE TEMEL MUTFAK BİLGİSİ

  • Ön Lisans SUNUM VE SÜSLEME TEKNİKLERİ I