Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans YEMEK SOSYOLOJİSİ
-
Ön Lisans MUTFAK UYGULAMALARI I
-
Ön Lisans GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARINA GİRİŞ
-
Ön Lisans OSMANLI MUTFAĞI
-
Ön Lisans PASTA VE TATLI YAPIM TEKNİKLERİ
-
Ön Lisans GIDA HİJYENİ VE SANİTASYON
-
Ön Lisans MUTFAK UYGULAMALARI II
-
Ön Lisans MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
-
Ön Lisans GASTRONOMİ TARİHİ VE TERMİNOLOJİSİ
-
Ön Lisans SOĞUK MUTFAK
-
Ön Lisans İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
-
Lisans GASTRONOMİ VE MUTFAK UYGULAMALARINA GİRİŞ
-
Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans EKMEK YAPIMI
-
Ön Lisans MUTFAK PLANLAMA
-
Ön Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
-
Ön Lisans TEMEL MUTFAK BİLGİLERİ
-
Lisans PASTACILIK
-
Ön Lisans UNLU MAMULLER VE TATLILAR
-
Lisans HAMUR ŞEKİLLENDİRME YÖNTEMLERİ II
-
Ön Lisans TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI
-
Ön Lisans YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI
-
Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ II
-
Ön Lisans TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ II
-
Ön Lisans TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ I
-
Ön Lisans SUNUM VE SÜSLEME TEKNİKLERİ II
-
Ön Lisans GASTRONOMİYE GİRİŞ VE TEMEL MUTFAK BİLGİSİ
-
Ön Lisans SUNUM VE SÜSLEME TEKNİKLERİ I