Verdiği Dersler
-
Lisans
PROSES TASARIM VE OPTİMİZASYONU-II
PROSES TASARIM VE OPTİMİZASYONU-I
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOJİSİ UYGULAMA
GENEL MİKROBİYOLOJİ UYGULAMA
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ UYGULAMA
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA
LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE ANALİTİK KİMYA
LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE ANALİTİK KİMYA UYGULAMA
TEMEL İŞLEMLER UYGULAMA
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMA
Aletli Gıda Analizleri Uygulaması
-
Ön Lisans
Gıda Biyoteknolojisi
Temel Mikrobiyoloji
Enzim Teknolojisi
Gıda Ürün Bilimi
Pazarlama
Gıdalarda Temel İşlemler
Su Ürünleri Teknolojisi
Araştırma Teknikleri ve Seminer
Gıda İşletmelerinde Standartlar ve Uygulamaları
Beslenme İlkeleri
İçecek Teknolojisi
Gıdalarda Enstrümantal Analiz ve Uygulamaları
Gıda İşleme