Akademik İdari Deneyim

Verdiği Dersler
  • Lisans

    PROSES TASARIM VE OPTİMİZASYONU-II

    PROSES TASARIM VE OPTİMİZASYONU-I

    SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOJİSİ UYGULAMA

    GENEL MİKROBİYOLOJİ UYGULAMA

    MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ UYGULAMA

    SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ UYGULAMA

    LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE ANALİTİK KİMYA

    LABORATUVAR TEKNİKLERİ VE ANALİTİK KİMYA UYGULAMA

    TEMEL İŞLEMLER UYGULAMA

    GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMA

    Aletli Gıda Analizleri Uygulaması

  • Ön Lisans

    Gıda Biyoteknolojisi

    Temel Mikrobiyoloji

    Enzim Teknolojisi

    Gıda Ürün Bilimi

    Pazarlama

    Gıdalarda Temel İşlemler

    Su Ürünleri Teknolojisi

    Araştırma Teknikleri ve Seminer

    Gıda İşletmelerinde Standartlar ve Uygulamaları

    Beslenme İlkeleri

    İçecek Teknolojisi

    Gıdalarda Enstrümantal Analiz ve Uygulamaları

    Gıda İşleme