-
2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Ziraat Ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Tarla Bitkileri
-
2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2018 - 2022 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2018 - 2020 Rektör Yardımcısı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2017 - 2018 Dekan
Yozgat Bozok Üniversitesi
-
2017 - 2018 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi
-
2016 - 2018 Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi
-
Doktora
Yem Bitkilerinde Kalite ve Kalite Faktörleri
Çayır Mera Bitkileri Arasındaki Fitososyolojik İlişkiler
-
Yüksek Lisans
Bitki Yetiştiriciliğinin Ekolojik Esasları
Yem Bitkilerinde Ot Kalitesi ve Kaliteye Etkili Faktörler
BİTKİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN EKOLOJİK ESASLARI
Silaj Yapımı ve Teknolojisi
Mera Kurma ve İşletim Teknikleri
Yem Bitkilerinde Ot Kalitesi ve Kaliteye Etkili Faktörler
Vejetasyon Etüd ve Ölçümleri
Yeni Doğal Yem Kaynakları
-
Lisans
Tarımsal Ekoloji
Çayır Mera Yönetimi
Tarla Tarımının İlkeleri
TARLA TARIMININ İLKELERİ
ÇAYIR MERA YÖNETİMİ
BİTİRME ÖDEVİ
TARIMSAL EKOLOJİ
KÖY SOSYOLOJİSİ
Çayır Mera Islahı
Tarla Bitkilerine Giriş
Agroekoturizm
Tarla Yabancı Otları
Buğdaygil Yem Bitkileri
Yabancı Otlar ve Mücadelesi
Çayır Mera Amenajmanı
Bitki Ekolojisi
Silaj Yapımı ve Teknolojisi
Herboloji
Bitki Gen Kaynakları
-
Bilecik Ekolojik Koşullarında Farklı Yonca Çeşitlerinin Ot Verimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Mut H. (Danışman)
A.BARAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Bilecik ekolojik koşullarında ikinci ürün olarak ekilen farklı silajlık mısır çeşitlerinin silaj verimi ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
Mut H. (Danışman)
L.BURGU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Yoncada azotlu ve kükürtlü gübre uygulamasının verim ve kaliteye etkisi
HANİFE M. (Danışman)
M.BASAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Kırıkkale şartlarında yem bezelyesi ve macar fiğinin tritikale ile karışımlarında uygun karışım oranının belirlenmesi
HANİFE M. (Danışman)
İ.DUMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı kükürt dozlarının yemlik börülce (Vigna unguiculata L.)'nın ot verimi ve ot kalitesine etkisi
HANİFE M. (Danışman)
E.KATLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı taban gübresi ve azot dozlarının Macar fiğinde ot verimi ve otun bazı kalite özelliklerine etkisi
HANİFE M. (Danışman)
S.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Yozgat koşullarında yaygın fiğ ile yem bezelyesinin arpa ve yulaf ile karışımlarında uygun karışım oranının belirlenmesi
HANİFE M. (Danışman)
İ.AY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Yozgat ekolojik koşullarında yonca (Medicago sativa L.) çeşitlerinin ot verimi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
HANİFE M. (Danışman)
B.ENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı azot dozlarının sudan otu ve sorgumxsudan otu melez çeşitlerinin ot verimi ve kalitesi üzerine etkileri
HANİFE M. (Danışman)
D.DİDEM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Yozgat şartlarında ana ve ikinci ürün olarak yetiştirilebilecek sorgum, sudan otu ve sorgum sudan otu melez çeşitlerinin belirlenmesi
HANİFE M. (Danışman)
S.TOSUNOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Yozgat koşullarında yapay mera tesisinde kullanılabilecek uygun yem bitkileri karışımlarının belirlenmesi
HANİFE M. (Danışman)
M.GEZE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013