Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon T...
Kırmızı Şarapta Uygulanan Fermantasyon Tekniklerinin Polifenoller Üzerine Etkisi
Atıf İçin Kopyala
AKPINAR BORAZAN A.
,
BOZAN B.
UKMK-7, Eskişehir, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2006
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
Eskişehir
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli:
Hayır