Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı


Muştu Ç., Bostan K.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI,Yılmaz SEÇİM,Selman BAYRAKCI,Alper KAYA, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, Konya, ss.282-291, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.282-291
  • Editörler: Tuğba KABAKÇI,Yılmaz SEÇİM,Selman BAYRAKCI,Alper KAYA, Editör
  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli: Hayır