Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Etlerde Kuru Yaşlandırma
Etlerde Kuru Yaşlandırma
Muştu Ç.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.3, sa.1, ss.23-35, 2019 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
3
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2019
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Sayfa Sayıları:
ss.23-35
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli:
Hayır