Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenile...
Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi
Atıf İçin Kopyala
ÖZBAY N.
,
Çavuş F.
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi, sa.18, 2017 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2017
Dergi Adı:
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli:
Evet