Yumuşak şekerlemelerde kullanılan yenilebilir jelatin orijinin LC Q-TOF ile belirlenmesi
            
            
        
        
            
            
            
                 ÖZBAY N.,  Çavuş F.
            
            
                Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi, sa.18, 2017 (Hakemli Dergi)
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Makale / Tam Makale
        
 
                
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2017
        
 
                
                        - 
            Dergi Adı:
                
                        Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi
                
        
 
                        - 
            Derginin Tarandığı İndeksler:
                    TR DİZİN (ULAKBİM)
        
 
                
                
                
                
                
                
                        - 
            Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Adresli:
                    Evet