Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Üniversite Öğrencilerinin Lezzet Kavramı İle İlgili Metaforik Algılarının Değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.496-499, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Afyon Kaymaklı Ekmek Kadayıfının Restoranlarda Sunum Düzeyi: Afyonkarahisar İli Örneği

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN,Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş AYDIN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.789-805, 2024 Creative Commons License