Yönetimsel Görevler
               1
           
           - 
                               2008 - 2014 Üniversite Yönetim Kurulu ÜyesiBilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 
                Verdiği Dersler
                35
            
            - 
                            Ön Lisans
                                Meyve-Sebze Teknolojisi ve Kalite Kontrolü  Zeytin ve Ürünleri Teknolojisi  Gıda Analizi II  GIDA İŞLEME  Gıda Analizi I  Gıda Katkı Maddeleri  Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji  Laboratuvar Teknikleri  İçecek Teknolojisi  GIDA ANALİZİ I  Proses Uygulamaları  Çocuk Beslenmesi  Beslenme İlkeleri  GIDA KATKI MADDELERİ  Gıda Katkı Maddeleri ve ToksikolojisiLabotatuvar Teknikleri  Çocuk Beslenmesi  Merve ve Sebze İşleme Teknolojisi  Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi  Gıdalarda Duyusal Analizler  Gıda Ürün Bilmi  İş Yeri Uygulaması  İş Yeri Eğitimi  PROSES UYGULAMALARIGIDALARDA TEMEL İŞLEMLERGIDALARDA DUYUSAL ANALİZ VE TEKNİKLERİGIDA ANALİZİ IIIGIDA İŞLEME IIGIDA İŞLEME IPROJE IFABRİKA HİZMETLERİ İŞLEM KONTROLDUYUSAL ANALİZ VE TEKNİKLERİGIDA İŞLEME İLKELERİPROJE IIÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
