Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 Nisan - 30 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

Bilecik’te tüketime sunulan lokumların mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)

Bilecik’ te tüketime sunulan tavuk etlerinin mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)

Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.186-188, (Tam Metin Bildiri)

Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.198-200, (Tam Metin Bildiri)

Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)