Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (1)
3. Phytochemical, phenolic profile, antioxidant, anticholinergic and antibacterial properties of Epilobium angustifolium (Onagraceae)
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.15, sa.6, ss.4858-4867, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
7
1. Effects of Olive Leaf Extract on Enzyme Activities of Actinobacteria Isolates and Molecular Identification of Isolates
International eurasian conference on science engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2025), Ankara, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2025, (Özet Bildiri)
2. Use of Olive leaf Extract as a Preservative in Commercial and Homemade Tomato Pastes
2. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, Antalya, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2023, (Özet Bildiri)
4. ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF ROSA CANINA SPECIESCOLLECTED FROM TURKEY
1st International Congress on Medical and Aromatic Plants, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
5. Antioxidant Actıvıtıes of Rosa Canina Species Collected From Turkey
I.International Congress On Medicinal And Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
6. Gıdalarda Polifenolik Bileşenlerin Tespitinde Kullanılan Analitik Metotlar
Türkiye 12. Gıda kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
7. ERZİNCAN KİRAZI Cerasus erzincanica SAP VE TOHUM KISIMLARININ ANTİOKSİDAN AKTİVİTERİ
İÇ ANADOLU BÖLGESİ 2. TARIM VE GIDA KONGRESİ, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)