Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2011 - Devam Ediyor Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2011 - 2014 Bölüm Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Doktora
Halk Sağlığı
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Biyogüvenlik ve Hijyen
-
Yüksek Lisans
Tez Çalışması
Uzmanlık Alan Dersi
Gıda Biyokimyası
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans
Biyokimya
Moleküler Genetik
-
Ön Lisans
İş Yeri Uygulamaları
İş Yeri Eğitimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Hijeni ve Santasyonu
Gıda Ürün Bilimi
Halk Sağlığı
Temel Mikrobiyoloji
Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolü
Vitaminler ve Metabolizmaları
Kanatlı Et Hijeni ve Teknolojisi
Fermante Gıdalar Teknolojisi
Proje Tasarımı ve Uygulamaları I
İçerik Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Proje Tasarımı ve Uygulamaları II
Su Ürünleri Teknolojisi
Fermente Gıdalar Teknolojisi
Proje Tasarımı ve Uygulaması II
Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
Su Ürünlei Teknolojisi
İçecek Teknolojisi
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıda Ürünleri Bilimi 2
Proje Tasarımı ve Uygulaması I
Gıda İşleme 1
Proje II
Gıda İşletmesinde Standartlar ve Uygulamaları
Gıda Analizleri II
Gıda Ürünleri Bilimi 1
Gıda Hijyeni
Gıda Analizi II
Biyoteknoloji I
Endüstryel Mikrobiyoloji
Proje I
Gıda Mikrobiyolojisi Uygulamaları
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Gıda Endüstrisinde Ambalajlama
Yönetilen Tezler
-
UV kurutma yönteminin kurutulmuş balık üretiminde lipid peroksidasyonu üzerine etkisi
DEMİRKAYA A. K. (Danışman)
R.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Geleneksel metotlar ile üretilen domates ve biber salçalarında aflatoksin risk profilinin değerlendirilmesi
DEMİRKAYA A. K. (Danışman)
N.GÜLÖKSÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021