Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2011 - Devam Ediyor Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-
2011 - 2014 Bölüm Başkanı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Tez Çalışması
-
Doktora Halk Sağlığı
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Ön Lisans İş Yeri Uygulamaları
-
Ön Lisans İş Yeri Eğitimi
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda Biyokimyası
-
Ön Lisans Gıda Hijeni ve Santasyonu
-
Doktora Endüstriyel Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Doktora Biyogüvenlik ve Hijyen
-
Ön Lisans Gıda Ürün Bilimi
-
Ön Lisans Halk Sağlığı
-
Ön Lisans Temel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar
-
Ön Lisans Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolü
-
Ön Lisans Vitaminler ve Metabolizmaları
-
Yüksek Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Kanatlı Et Hijeni ve Teknolojisi
-
Ön Lisans Fermante Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Proje Tasarımı ve Uygulamaları I
-
Ön Lisans İçerik Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Ön Lisans Proje Tasarımı ve Uygulamaları II
-
Ön Lisans Su Ürünleri Teknolojisi
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Proje Tasarımı ve Uygulaması II
-
Ön Lisans Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
-
Ön Lisans Su Ürünlei Teknolojisi
-
Ön Lisans İçecek Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
-
Ön Lisans Gıda Ürünleri Bilimi 2
-
Ön Lisans Proje Tasarımı ve Uygulaması I
-
Ön Lisans Gıda İşleme 1
-
Lisans Biyokimya
-
Lisans Moleküler Genetik
-
Ön Lisans Proje II
-
Ön Lisans Gıda İşletmesinde Standartlar ve Uygulamaları
-
Ön Lisans Gıda Analizleri II
-
Ön Lisans Gıda Ürünleri Bilimi 1
-
Ön Lisans Gıda Hijyeni
-
Ön Lisans Gıda Analizi II
-
Ön Lisans Biyoteknoloji I
-
Ön Lisans Endüstryel Mikrobiyoloji
-
Ön Lisans Proje I
-
Ön Lisans Gıda Mikrobiyolojisi Uygulamaları
-
Ön Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Endüstrisinde Ambalajlama
Yönetilen Tezler
-
UV kurutma yönteminin kurutulmuş balık üretiminde lipid peroksidasyonu üzerine etkisi
DEMİRKAYA A. K. (Danışman)
R.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Geleneksel metotlar ile üretilen domates ve biber salçalarında aflatoksin risk profilinin değerlendirilmesi
DEMİRKAYA A. K. (Danışman)
N.GÜLÖKSÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021