Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Program Koordinatörü
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2021 Program Koordinatörü
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Lisans
Bitirme Projesi
Gıda İşleme ve Muhafaza Teknikleri
Gıda Hijyeni ve Güvenliği
Gıda Mevzuatı
Menü Planlama
-
Ön Lisans
Et ve Süt Teknolojisi ve Kalite Kontrolü
Fermente Gıdalar Teknolojisi
Gıda Muhafaza Yöntemleri
Fermantasyon Teknolojisi
Tahıl Teknolojisi ve Kalite Kontrolü
Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıdalarda Temel İşlemler
Gıda Biyokimyası
Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem
Gıda Biyoteknolojisi
İşletmede Mesleki Eğitim
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
İstatistik
İçecek Teknolojisi ve Analizleri
İçecek Teknolojisi
Halk Sağlığı
Beslenmenin Temel İlkeleri
İçecek Bilimi
Gastronomiye Giriş
Servis ve Sunum Teknikleri
Görgü Kuralları