Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2019 - 2021 Öğretim Görevlisi

    İstanbul Aydın Üniversitesi

Yönetimsel Görevler
  • 2023 - Devam Ediyor Program Koordinatörü

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme

  • 2019 - 2021 Program Koordinatörü

    İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu

Verdiği Dersler
  • Lisans

    Bitirme Projesi

    Gıda İşleme ve Muhafaza Teknikleri

    Gıda Hijyeni ve Güvenliği

    Gıda Mevzuatı

    Menü Planlama

  • Ön Lisans

    Et ve Süt Teknolojisi ve Kalite Kontrolü

    Fermente Gıdalar Teknolojisi

    Gıda Muhafaza Yöntemleri

    Fermantasyon Teknolojisi

    Tahıl Teknolojisi ve Kalite Kontrolü

    Hijyen ve Sanitasyon

    Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

    Gıdalarda Temel İşlemler

    Gıda Biyokimyası

    Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem

    Gıda Biyoteknolojisi

    İşletmede Mesleki Eğitim

    Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

    İstatistik

    İçecek Teknolojisi ve Analizleri

    İçecek Teknolojisi

    Halk Sağlığı Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenmenin Temel İlkeleri

    İçecek Bilimi

    Gastronomiye Giriş

    Servis ve Sunum Teknikleri

    Görgü Kuralları