Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2021 Öğretim Görevlisi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
-
2023 - Devam Ediyor Program Koordinatörü
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2019 - 2021 Program Koordinatörü
İstanbul Aydın Üniversitesi, Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Fermente Gıdalar Teknolojisi
-
Ön Lisans Hijyen ve Sanitasyon
-
Ön Lisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
-
Ön Lisans Fermantasyon Teknolojisi
-
Ön Lisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
-
Ön Lisans Gıdalarda Temel İşlemler
-
Ön Lisans Gıda Biyokimyası
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve İmmun Sistem
-
Ön Lisans Et ve Süt Teknolojisi ve Kalite Kontrolü
-
Ön Lisans İçecek Teknolojisi ve Analizleri
-
Ön Lisans Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
-
Ön Lisans İstatistik
-
Ön Lisans Tahıl Teknolojisi ve Kalite Kontrolü
-
Ön Lisans İçecek Teknolojisi
-
Ön Lisans Halk Sağlığı
-
Ön Lisans Beslenmenin Temel İlkeleri
-
Ön Lisans İçecek Bilimi
-
Ön Lisans Gastronomiye Giriş
-
Lisans Bitirme Projesi
-
Lisans Gıda İşleme ve Muhafaza Teknikleri
-
Ön Lisans Servis ve Sunum Teknikleri
-
Lisans Gıda Hijyeni ve Güvenliği
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Ön Lisans Görgü Kuralları
-
Lisans Menü Planlama