SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
COVID-19 Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
, cilt.26, sa.2, ss.157-165, 2020 (Hakemli Dergi)
Healthy Nutritional Attitudes and Behaviors During COVID-19 Outbreak Lockdown
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.2491-2506, 2020 (Hakemli Dergi)
Associations Between Food Neophobia and Culinary Creativity: A Study with A Sample of Chefs and bartenders in Turkey
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.2402-2416, 2020 (Hakemli Dergi)
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Ozon Uygulamaları
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.4, sa.1, ss.45-53, 2020 (Hakemli Dergi)
Etlerde Kuru Yaşlandırma
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.3, sa.1, ss.23-35, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
GIDA GÜVENLİĞİ SORUNLARI VE GÜVENİLİR GIDA
GG1-GASTROGÜNCEL 1 (GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER VE SON GELİŞMELER), Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, ss.50-64, 2023
Unlu Mamuller
Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Saygı Yaşar Birol, Ötleş Semih, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.451-487, 2023
Uzayda Beslenme ve Uzay Turizminde Yiyecek İçecek Hizmetleri
Uzay Turizmi, Apaydın Fahri, Editör, Nobel Akademi Yayıncılık, Ankara, ss.257-272, 2022
Enzimler
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, CUMHUR ÖZNUR, MUŞTU CEYLAN ÇİĞDEM, CEYLAN VELİ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.163-191, 2022
Ansiklopedide Bölümler
GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ A dan Z ye
DETAY YAYINCILIK, ss., 2020