Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Etlerde Kuru Yaşlandırma

AYDIN GASTRONOMY , cilt.3, sa.1, ss.23-35, 2019 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gıda Endüstrisinde ve Mutfak Uygulamalarında Enzimlerin Kullanımı Üzerine Bir Değerlendirme

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 08 Ekim 2021, ss.321-332

Edible Insect-Based Food Products And Production Methods

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.164-166

Species of Soapwort (Gypsophila L.) Growing in Turkey and Their Use in Traditional Foods

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 02 Haziran 2021, ss.43-44

EDIBLE INSECTS AS AN ALTERNATIVE FOOD AND INSECT-BASED FOOD

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 02 Haziran 2021, ss.101-102

Kemik Suyunun Mutfaklardaki Kullanımı ve Endüstriyel Üretimi

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.107

Et Pişirme Yöntemleri ve Sous Vide

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.106

Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı.

Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020

Mutfaktaki Devrim: 3D Yazdırılmış Gıdalar

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.582-586

Alternatif Bir Gıda Olarak Algler

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.372-376

Yoğurt ve Türk Mutfak Kültüründeki Yeri

Tüm Ürün Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 19 Nisan 2019, ss.37-46

Kitap & Kitap Bölümleri

GIDA GÜVENLİĞİ SORUNLARI VE GÜVENİLİR GIDA

GG1-GASTROGÜNCEL 1 (GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER VE SON GELİŞMELER), Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, ss.50-64, 2023

Unlu Mamuller

Mutfağın Gizemleri Mutfak Kimyası: Gıda Bilimi ve Mutfak Sanatları, Saygı Yaşar Birol, Ötleş Semih, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.451-487, 2023

Uzayda Beslenme ve Uzay Turizminde Yiyecek İçecek Hizmetleri

Uzay Turizmi, Apaydın Fahri, Editör, Nobel Akademi Yayıncılık, Ankara, ss.257-272, 2022

Enzimler

Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, CUMHUR ÖZNUR, MUŞTU CEYLAN ÇİĞDEM, CEYLAN VELİ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.163-191, 2022

Su Ürünleri

Sağlıklı Mutfak, Saygı, Yaşar Birol, Editör, Detay Yayıncılık, İstanbul, ss.367-395, 2021

Nevruz Geleneğinin Türk Mutfağına Yansıması ve Uğut Tatlısı

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları:421, Konya, ss.282-291, 2020

Ansiklopedide Bölümler