SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
21
EFFECT OF MATURITY STAGES ON POTENTIALNUTRITIVE VALUE OF ERCIYES MILK VETCH(ASTRAGALUS ARGAEUS) HAY
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.28, sa.7, ss.5117-5121, 2019 (SCI-Expanded)

Biplot analysis for herbage yield and quality attributes of different grasspea (Lathyrus sativus L.) genotypes
FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN
, cilt.27, sa.9, ss.6079-6086, 2018 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
23
Şeker Mısırına Farklı Oranlarda İlave Edilen Yoncanın Silaj Kalitesine Etkisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.2205-2216, 2023 (Hakemli Dergi)



Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Sekonder Metabolit İçeriği Bakımından Değerlendirilmesi
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.524-532, 2021 (Hakemli Dergi)



Arıtılmış Atıksu Uygulamalarının Üç Farklı Mısır (Zea Mays L.) Çeşidinde Çimlenme ve Fide Gelişim Özelliklerine Etkisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.7, sa.1, ss.113-120, 2020 (Hakemli Dergi)


Vejetasyon Döneminin Erciyes Korungasının (Onobryhis argaea) Yem Özellikleri Üzerine Etkisi
Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.38-49, 2018 (Hakemli Dergi)

Çayır Üçgülü Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine NaCl Konsantrasyonlarının Etkileri
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.2, sa.2, ss.220-226, 2017 (Hakemli Dergi)


Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
Kitaplar
1
KONSERVE, SALÇA, DONDURULMUŞ VE SOYULMUŞ GIDA ENDÜSTRİSİ YAN ÜRÜNLERİ.
ALTERNATİF YEM KAYNAKLARI, Zeki ACAR,Musataf TAN,Süleyman TEMEL, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.389-396, 2024