Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
2. BİLECİĞİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR
ULUSLARARASI MARKA DEĞERLERİYLE BİLECİK, 11 - 16 Aralık 2017, (Tam Metin Bildiri)
4. “BİLECİK”İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ”
İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
6. BİLECİK İLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİ BİLECİK ŞERBET KÜLTÜRÜ
TARİHTE VE GÜNÜMÜZDE BİLECİK VE ÇEVRESİ ULUSLAR ARASI SEMPOZYUMU, 20 - 21 Kasım 2015, (Tam Metin Bildiri)
7. OSMANLI ŞERBETLERİ
TARİHTE VE GÜNÜMÜZDE BİLECİK VE ÇEVRESİ ULUSLAR ARASI SEMPOZYUMUBİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ, 20 - 21 Kasım 2015, (Tam Metin Bildiri)
8. “ÜNİVERSİTELERDE KAMU İÇ DENETİM STANDARTLARININ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNİN YENİ VERSİYONU (ISO:90012015) İLE UYUMUNUN SAĞLANMASI
PAPER PRESENTATION CERTIFICATEICQH 2015INTERNATIONAL CONFERANCE ON QUALITY IN HIGHER EDUCATIONSAKARYA ÜNİVERSİTESİ, 2 - 04 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
9. BİLECİK O.S.B. İŞ GÜVENLİĞİ SİSTEMİNİN GENEL DURUMU
VII. ULUSLAR ARASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONFERANSI, 5 - 07 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
10. BİLECİK SANAYİSİNİN TALEP ETTİĞİ EĞİTİMLERİN ELGİNKAN VAKFI EĞİTİM SİSTEMİNE UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
I.ULUSAL SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZLERİ KONGRESİ, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
11. OSMANLI MUTFAK KÜLTÜRÜ
1.ULUSLARARASI TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ SEMPOZYUMUBİLDİRİ SÖZLÜ SUNUM, 14 - 15 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
12. “THE USE OF ASPHALTITES IN THE LANDFILL LAYER”
ISSD’09INTERNATIONAL SYMPOSIUM on SUSTAINABLE DEVELOPMENT BOSNAIA AND HERZEGOVINAVOLUME 3 -SCIENCE AND TECHNOLOGY PROCEEDINGS, 9 - 11 Haziran 2010, (Özet Bildiri)
13. “BİLECİK İLK ÖĞRETİM OKULLARINDA GIDA GÜVENLİĞİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI”
1.GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 4 - 07 Aralık 2009, (Tam Metin Bildiri)

14. Production of Menthol Whiceis Used asFlavourby Microbial Transformation.international Symposium on Microbial Ecology (iSME-9), Amsterdam,The Netherlands , 26-31 August, 2001. Interactions in The Microbial World., Program and Abst, 01/01/2001, 2001
ISME-99.INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MİCROBIOL ECOLOGYAMSTERDAM-2001, 26 - 31 Ağustos 2001, (Tam Metin Bildiri)
15. “AMBROSİOZYMA CİCATRİCOSA KULLANILARAK MENTONUN BİYOTRANSFORMASYONU”
I.ULUSAL MAYA MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE BİYOTEKNOLOJİ SEMPOZYUMU BURSA, Türkiye, 30 - 31 Mayıs 2008, (Özet Bildiri)
16. TÜRK GIDA MEVZUATININ GENEL DURUMU VE AVRUPA BİRLİĞİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ,
EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULUIV.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SEMPOZYUMUBİLDİRİ İLE KATILIM, Türkiye, 14 - 17 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)
17. TÜRKİYE’DEKİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMLERİNİN MÜFREDATLARININ İNCELENEREK STANDARDİZASYON OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULUIV.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SEMPOZYUMU, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2007
18. PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ” KONUSUNDA EĞİTİMİN YAYGINLAŞTIRILMASI VE PROJE HAZIRLAYABİLECEK ELEMANLARIN YETİŞTİRİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULUIV.ULUSAL MESLEK YÜKSEKOKULLARI SEMPOZYUMU, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2007, (Özet Bildiri)
19. “MİKROBİYAL TRANSFORMASYON ÜRÜNLERİNİN KROMATOGRAFİK YÖNTEMLERLE TANIMLANMASI”
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ KİMYA BÖLÜMÜ IV. ULUSAL KROMATOGRAFİ KONGRESİ, Türkiye, 17 - 20 Eylül 2003, (Özet Bildiri)
20. Farklı Başlangıç Konsantrasyonlarındaki Deterjan Aktif Maddelerinin Biyolojik Parçalanabilirliğinin Araştırılması”
XIII. Biyoteknoloji Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 25 - 28 Ağustos 2003, (Özet Bildiri)
21. Mikrobial transformosyon ile gıda katkı maddesi üretimi.
XVI. ULUSAL BİYOLOJİ KONGRESİ-MALATYA, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2002, (Özet Bildiri)
22. Fungi For The Production of Single -Cell Oil.international Symposium on Microbial Ecology (iSME-9), Amsterdam,The Netherlands , 26-31 August, 2001. Interactions in The Microbial World., Progr, 01/01/2001, 2001
ISME-99.INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MİCROBIOL ECOLOGYAMSTERDAM-2001, 26 - 29 Ağustos 2001, (Tam Metin Bildiri)
23. “STUDİES ON LİPİD PROFİLE OF DİFFERENT FUNGİ FOR THE PRODUCTION OF SİNGLE –CELL OIL”
NIZO DAIRY CONFERANCE ON FOOD MICROBES-2001, 13 - 15 Temmuz 2001, (Tam Metin Bildiri)
24. FUNGİ İLE PEYNİRALTI SUYUNDA MİKROBİYAL YAĞ ÜRETİMİ
XV. ULUSAL BİYOLOJİ KONGRESİANKARA ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ, Türkiye, 5 - 07 Eylül 2000, (Özet Bildiri)
25. Peyniraltı suyundan izole edilen Penicillium brevicompactum ve Geotricum candidum kullanılarak fungal protein Üretimi. SÜt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri. VI.Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Tebliğler Kitabı,Teki, 01/01/2000
VI. SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2000, (Özet Bildiri)
26. Peyniraltı suyu kullanılarak Fungi ile Mikrobiyal Yağ Üretimi.
EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİM-TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ-İZMİR, 6 - 09 Mart 2000, (Özet Bildiri)
27. “PEYNİRALTI SUYU KULLANILARAK FUNGİ İLE MİKROBİYAL YAĞ ÜRETİMİ”
EGE ÜNİVERSİTESİ, BİLİM-TEKNOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ-İZMİR, 6 - 09 Mart 2000, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1