Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 18
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. The Relationship Between Lavender Tourism and Gastronomy Tourism: The Case of Isparta Kuyucak

15th International Conference on Culture, Turizm and Civilization, Bitlis, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

2. Isparta İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi

14. Uluslararası Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)

3. THE RELATİONSHİP BETWEEN RURAL TOURİSM AND RURAL DEVELOPMENT AND WELFARE: A THEORETİCAL STUDY

6th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Trabzon, Türkiye, 23 - 25 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)

4. INVESTIGATION OF GEOGRAPHICALLY INDICATED PRODUCTS IN ESKIŞEHIR IN THE CONTEXT OF GASTRONOMY TOURISM

6. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ağustos 2024, (Özet Bildiri)

5. Bilecik İli Osmaneli İlçesi’nin Kırsal Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi İle Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Kongresi, 10 - 13 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

6. Bilecik İlinde Alternatif Turizm Çeşidi Olarak Kültür Turizminin İncelenmesi

5.Uluslararası Spor Bilimleri, Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresi, 7 - 09 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

7. Osmaneli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Kırsal Rekreasyonel Faaliyetlere Katılımını Etkileyen Kısıtlayıcılar

5.Uluslararası Spor Bilimleri, Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresi, 7 - 09 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

8. Burdur İlinin Rekreasyonel Turizm Faaliyetleri Olanaklarının Değerlendirilmesi

4.Uluslararası Spor Bilimleri, Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresi, 21 - 23 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

9. Turizm Öğrencilerinin Kırsal Turizm Faaliyetlerine Katılımını Etkileyen Kısıtlayıcılar

4.Uluslararası Spor Bilimleri, Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresi, 21 - 23 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Gıda Neofobisi Bağlamında Sokak Lezzetleri ve Gastronomi Turizmi

TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI VII, , Editör, PA Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.87-101, 2024

2. SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİSİ TEORİK BİR ÇALIŞMA

TURIZM ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR –I, ÇİÇEKDAĞI MÜNEVVER, Editör, Eğitim yayınevi, Konya, ss.31-40, 2024
Ansiklopedide Bölümler 7

1. Eskişehir Met Helvası

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025

2. Eskişehir Dövme Sucuğu

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025

3. Kırsal Kalkınma

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025

4. Kırsal Rekreasyon

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025

5. Bilecik Pazaryeri Helvası

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025

7. Bilecik Mutfağı

Detay Yayıncılık, ss.1, 2025