Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bilecik’te tüketime sunulan lokumların kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 Nisan - 30 Mayıs 2015
Bilecik’te tüketime sunulan lokumların mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015
Bilecik’ te tüketime sunulan tavuk etlerinin mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013
BİLECİK'TE TÜKETİME SUNULAN BOZALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
3. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 Mayıs 2012
Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Bazı Kimyasal Özelliklerinin Araştırılması
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.186-188
Bilecik te Tüketime Sunulan Bozaların Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu- Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.198-200
Ülkemizde Tüketilen Tarhanaların Mikrobiyolojik ve Bazı Kimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009 Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009