Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
6. Afyonkarahisar Mutfağının Yöresel Çorbaları ve Diğer Şehirlerle Karşılaştırılması
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.2, ss.256-270, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
Kitaplar
4
1. Pişirme Teknikleri
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, ERCAN MUSTAFA OĞUZHAN, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.45-73, 2024
2. Balıkları Hazırlama Teknikleri
Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, ERCAN MUSTAFA OĞUZHAN, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.183-201, 2024
3. YENİ RESTORAN KONSEPTLERİ: SANAL GERÇEKLİK VE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK DENEYİMİ SUNAN RESTORANLAR
TURİZMDE DİJİTAL GELECEK- Seyahat, Konaklama, Rehberlik ve Gastronomide Teknolojik Trendler ve Yenilikçi Uygulamalar, Gündüz, Cemil, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.277-290, 2023
Ansiklopedide Bölümler
2
1. İskilip Dolması
Türkiye Turizm Ansiklopedisi, ss.1, 2025