Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

GASTRONOMİ MÜZELERİNE YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİ DENEYİMLERİNİN İNCELENMESİ: ADATEPE ZEYTİNYAĞI MÜZESİ ÖRNEĞİ

21. Ulusal 5. Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Pişirme Teknikleri

Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, ERCAN MUSTAFA OĞUZHAN, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.45-73, 2024

Balıkları Hazırlama Teknikleri

Mutfak Uygulamaları I (Temel Uygulamalar), ERDOĞAN TANER, ERCAN MUSTAFA OĞUZHAN, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.183-201, 2024

YENİ RESTORAN KONSEPTLERİ: SANAL GERÇEKLİK VE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK DENEYİMİ SUNAN RESTORANLAR

TURİZMDE DİJİTAL GELECEK- Seyahat, Konaklama, Rehberlik ve Gastronomide Teknolojik Trendler ve Yenilikçi Uygulamalar, Gündüz, Cemil, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.277-290, 2023

Turizm İşletmelerinde Dönüşümcü Liderlik

Turizm İşletmelerinde Güncel Liderlik Yaklaşımları, Türk, Okan, Editör, Praridma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.103-128, 2023
Ansiklopedide Bölümler

İskilip Dolması

Türkiye Turizm Ansiklopedisi, ss.1, 2025

Kımız

Türkiye Turizm Ansiklopedisi, ss.1, 2025
Metrikler

Yayın

13

Atıf (Scholar)

7

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

8

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

7

Açık Erişim

3