SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
15
1. Investigation of the Effects of Waste Olive Pomace on Vermicompost
Bilge International Journal of Science and Technology Research
, cilt.8, sa.2, ss.104-114, 2024 (Hakemli Dergi)

2. Sırtçantalı Gezginlerin Gıda Güvenliği Risklerine Yönelik Korunma Niyeti Davranışları
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.3, ss.1007-1019, 2023 (Hakemli Dergi)
5. Korunma Motivasyonu Kuramı Kapsamında Sırtçantalıların Gıda Güvenliği Davranışları
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.6, sa.3, ss.600-617, 2022 (Hakemli Dergi)

6. Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.461-477, 2022 (Hakemli Dergi)
7. Türkiye'de Şarap Profesyoneli Olmaya Yönelik Alınabilecek Sertifika Eğitimleri
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.542-557, 2022 (Hakemli Dergi)
8. Avrupa’da Üniversite Düzeyinde Önoloji Eğitiminin Yapısı ve Türkiye ile Karşılaştırılması
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.9, sa.11, ss.1960-1972, 2021 (Hakemli Dergi)

9. The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.5, sa.3, ss.505-521, 2021 (Hakemli Dergi)
13. Üniversite Öğrencilerinde Beslenme Alışkanlıkları İle Obezite Görülme Sıklığı
Bilinçli Sağlıklı Yaşam Dergisi
, sa.12, ss.549-562, 2016 (Hakemli Dergi)

14. Fenilalanin İçeriği Azaltılmış Peynir Benzeri Bir Ürünün Geliştirilmesi
Hasad Gıda
, cilt.26, sa.304, ss.20-25, 2010 (Hakemli Dergi)
15. Kalsiyum İhtiyacının Karşılanmasında Süt Ürünlerinin Önemi
Süt Dünyası
, cilt.10, sa.10, ss.56-58, 2007 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
7. Safe Food at Festivals and Fairs
II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
9. Overweight and Obesity Among Turkey University Students
I. International Physical Activity, Nutrition and Healthy Congress, 23 - 26 Kasım 2011, ss.102-103, (Özet Bildiri)

10. Gelation and Rheological Properties of An Imitation Cheese with Low Protein Content
The 9th International Hydrocolloids Conference, 15 - 19 Haziran 2008, (Özet Bildiri)
Kitaplar
10
1. Vegan Yiyecek ve İçecekler
Vegan Turizm: Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, ALTAŞ AYSU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.162-176, 2024
5. Güzel Kokulu Otlar
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper,Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.382-420, 2023

6. Mutfakta Sağlıklı Gıda Formülasyonları
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, CUMHUR ÖZNUR, MUŞTU CEYLAN ÇİĞDEM, CEYLAN VELİ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.341-366, 2022
9. Distile İçkiler ve Üretim Yöntemleri
Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizmi, Altaş, Aysu, Editör, Detay Yayıncılık, ss.15-30, 2021
10. Şarap Üretim Süreci ve Şarap Teknolojisi
Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, ALTAŞ AYSU, Editör, Detay Yayıncılık, ss.21-37, 2020
Ansiklopedide Bölümler
9
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI
Detay Yayıncılık, ss.160-161, 2022
2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Detay Yayıncılık, ss.140-140, 2022
3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Detay Yayıncılık, ss.154-154, 2022
4. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Detay Yayıncılık, ss.75-76, 2022
5. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI
Detay Yayıncılık, ss.72-72, 2022
6. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI
Detay Yayıncılık, ss.169-170, 2022
7. Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Yayıncılık, ss.404-405, 2020
8. Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Yayıncılık, ss.339-339, 2020
9. Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Detay Yayıncılık, ss., 2020