Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

A Conceptual Research on Mixology

International Conference On Global Practice of Multidisciplinary Scientific Studies-IV, Girne, Kıbrıs (Kktc), 28 - 30 Nisan 2023, ss.1716-1731

Food Safety and Backpacker Behaviours

5th International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences (ICTEBS), Kocaeli, Türkiye, 20 Ekim 2022

Türkiye’deki Unesco Gastronomi Şehirlerinde Gıda Güvenliği

3rd International Travel and Tourism Dynamics (ITTD22), Ankara, Türkiye, 28 Eylül 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Modernist Mutfakta Dondurarak Kurutma Teknolojisi

IV. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Geleneksel Bir Lezzet: Dartı

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.153-159

Safe Food at Festivals and Fairs

II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2017

Geleneksel Gıdaların Endüstriyel Üretime Aktarılması

1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik (Futourism 2017), Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.396-401

Overweight and Obesity Among Turkey University Students

I. International Physical Activity, Nutrition and Healthy Congress, 23 - 26 Kasım 2011, ss.102-103 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Michelin’in Rehberinde Yeni Bir Durak: İstanbul

Turizm ve Destinasyon Araştırmaları-III, Onur ÇELEN, Aydın ÜNAL, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.325-350, 2023

Special Processed Cheeses, Cheese Spreads and Analogue Cheeses

Processed Cheese Science and Technology: Ingredients, Manufacture, Functionality, Quality, and Regulations, , Editör, Woodhead Publishing, ss.269-292, 2022

Mutfakta Sağlıklı Gıda Formülasyonları

Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları, CUMHUR ÖZNUR, MUŞTU CEYLAN ÇİĞDEM, CEYLAN VELİ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.341-366, 2022

Distile İçkiler ve Üretim Yöntemleri

Tüm Yönleriyle Distile İçkiler ve Turizmi, Altaş, Aysu, Editör, Detay Yayıncılık, ss.15-30, 2021

Current Status of Wine Industry and Wine Tourism in Turkey

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, Peterlang Publishing, ss.149-162, 2021

Şarap Üretim Süreci ve Şarap Teknolojisi

Tüm Yönleriyle Şarap ve Şarap Turizmi, ALTAŞ AYSU, Editör, Detay Yayıncılık, ss.21-37, 2020

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI

Detay Yayıncılık, ss.160-161, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII

Detay Yayıncılık, ss.154-154, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII

Detay Yayıncılık, ss.140-140, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI

Detay Yayıncılık, ss.169-170, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII

Detay Yayıncılık, ss.75-76, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XVI

Detay Yayıncılık, ss.72-72, 2022

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Yayıncılık, ss.339-339, 2020

Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)

Detay Yayıncılık, ss.404-405, 2020